Uutiset ja tulevat tapahtumat

Kesätori 2024

29.05.2024

Juhannuksen jälkeen alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 29.6.2024 ja jatkuvat aina lauantaisin klo 10-13 koko heinäkuun 27.7 asti.

Gumbontalo, kylän sydän – paikka, missä alakoululaisemme syövät lounaansa ja missä oppilaat liikkuvat, kyläläiset kuntoilevat ja kokoontuvat esimerkiksi Lucia-juhliin ja teatteriin. Täällä voit myös vuokrata tiloja kokouksiin, perhetapahtumiin ja saunomiseen.

Vietämme taas perinteistä "Joulu Gumbostrandissa" iltaa sunnuntaina 17.12. klo 16 alkaen. Aloitamme illan joulutarjoilulla yhteistyössä Gumbon Kioskin kanssa. Myytävänä on paikallisia leivonnaisia, joulukransseja, käsitöitä sekä Guyn luomukuusia Boxista. Itä-uudenmaan Lucia-neito kulkueineen laulaa meille klo 17.00. Joulupukkikin on luvannut...

Nyt olisi oiva tilaisuus ostaa itsellesi tai perheellesi säännöllinen liikuntavuoro.

Kesätori 2023

20.06.2023

Pian alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 1.7.2023 ja jatkuvat aina lauantaisin klo 10-13 koko heinäkuun 29.7 asti. Kurkkaa kalenterista mitkä lauantait sopisivat juuri sinulle parhaiten ja ilmoittaudu mukaan info@gumbontalo.fi. Myyntipaikan vuokra 10€. Tervetuloa ostoksille tai mukaan...

Tervetuloa hauskalle ja dynaamiselle Ashtanga Vinyasa jooga tunnille. Tunti soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista ohjaan sinulle kaikki liikkeet. Hengityksen avulla kaikki liikkeet ovat mahdollisia juuri sinun kehollesi sopivalla tavalla. Päätämme tunnin miellyttävällä rentoutumisella.