Uutiset ja tulevat tapahtumat

Vinkki

27.08.2021

Lastenjuhlat tulossa? Järjestä liikunnalliset, hauskat ja helpot lasten synttärit Gumbontalolla. Liikuntasalissa on 235 neliötä tilaa leikkiä, kiivetä, pelata tai vaikkapa tanssia. Huippu hauskaa!

Jukka Hallikainen on Tangokuningas vuodelta 2008. Jukka on komeaääninen monilahjakkuus, joka tinkimättömästi pitää aina huolen siitä, että yleisö viihtyy.
Pettämättömällä huumorintajulla hän loihtii tapahtumaan kuin tapahtumaan hyvän meiningin, niin laulajana, kuin juontajanakin! Lämpimästi tervetuloa-Hjärtligt välkommen!

Paikallinen duo Emma ja Rasmus nyt tulevana lauantaina 10.7 klo 18.30 Bistro Burkenissa. Luvassa on akustisia hittejä vuosien varrelta. Nappaa kaverit mukaan ja tule viettämään hauskaa iltaa kanssamme. Ovet avoinna ainakin klo 23 asti! Tervetuloa!

Kesätori 2021

21.06.2021

Pian alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 3.7.2021 ja jatkuvat aina lauantaisin klo 10-13 koko kesän 7.8 asti. Kurkkaa kalenterista mitkä lauantait sopisi juuri sinulle parhaiten ja ilmoittaudu mukaan info@gumbontalo.fi. Nähdään torilla!

Sammuttimien tarkastus lauantaina 5.6. klo 11-14 Gumbontalon pihalla. Ulkotiloissa, pidetään turvaväliä ja maskia. Korttimaksu mahdollinen. Lämpimästi tervetuloa!

Gumbontalon kuntosali on suljettu 1.4-14.4.2021 koronavirustilanteen takia. Noudatamme 31.3 tehtyä Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöstä kuntosalien sulkemisesta. Näillä näkymin avaamme jälleen to 15.4. Siirrämme automaattisesti eteenpäin kaikkien asiakkaittemme sopimukset niin monella päivällä kun sulku kestää. Yksityiset perhevaraukset...

Gumbontalo -koko perheen monitoimitalo! Asiakkaittemme turvallisuuden varmistamiseksi olemme rajoittaneet koko talon asiakasmääriä. Kuntosalilla meillä on kolmen hengen rajoitus, liikuntasalilla otamme vain perhevarauksia vastaan ja kaikki ryhmäliikunnat on laitettu tauolle. Hygieniakäytäntöjä on tehostettu ja suoritamme tehosiivouksen joka...

Tervetuloa Gumbontalon kuntosalille treenaamaan! Tykkäätkö treenata päiväsaikaan kun muut ovat töissä? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä on sinulle huippu uutinen! Uudet asiakkaat treenaavat nyt meillä arkisin klo 9-15 hintaan vain 35€/kk tai 95€/3kk!

Taataksemme jatkoa jo tehdylle hienolle työlle sekä Gumbontalon yhteistyölle Bistro Burkenin kanssa, läpi epävarman Covid-19 ajan, kutsumme sinut maksulliseen osakeantiin. Merkitsemällä Gumbontalo Oy:n osakkeita tuet yhtiötä samalla kun sijoitat kylän tulevaistuuteen.

Nyt on Gumbontalon kiipeilyseinä vihdoin valmis! Tule haastamaan itsesi kiipeilyseinälle! Seinällä on reittejä eri tasoisille kiipeilijöille ja se soveltuu niin lapsille, kun aikuisillekin. Ota sisäpelikengät esiin ja varaa kiipeilyaika heti! Hinta on 20 € per tunti, mikäli varaat säännöllisen kiipeilyvuoron vähintään kolmeksi viikoksi. Yksittäiset...

Syysmarkkinat lauantaina 5.9.2020 klo 10-13 Gumbontalolla. Myynnissä mm. erilaisia puukäsitöitä, vihanneksia, mehua ja koruja. Purkissa voit nauttia esim. herkullisista lohileivistä kahvin kera. Gumbontalolla on avoimet ovet, jotta kaikki pääsevät tutustumaan uuteen kiipeilyseinään. Ota sisäpelikengät mukaan niin pääset kokeilemaan! Lämpimästi...