Uutiset ja tulevat tapahtumat

Taataksemme jatkoa jo tehdylle hienolle työlle sekä Gumbontalon yhteistyölle Bistro Burkenin kanssa, läpi epävarman Covid-19 ajan, kutsumme sinut maksulliseen osakeantiin. Merkitsemällä Gumbontalo Oy:n osakkeita tuet yhtiötä samalla kun sijoitat kylän tulevaistuuteen.

Nyt on Gumbontalon kiipeilyseinä vihdoin valmis! Tule haastamaan itsesi kiipeilyseinälle! Seinällä on reittejä eri tasoisille kiipeilijöille ja se soveltuu niin lapsille, kun aikuisillekin. Ota sisäpelikengät esiin ja varaa kiipeilyaika heti! Hinta on 20 € per tunti, mikäli varaat säännöllisen kiipeilyvuoron vähintään kolmeksi viikoksi. Yksittäiset...

Syysmarkkinat lauantaina 5.9.2020 klo 10-13 Gumbontalolla. Myynnissä mm. erilaisia puukäsitöitä, vihanneksia, mehua ja koruja. Purkissa voit nauttia esim. herkullisista lohileivistä kahvin kera. Gumbontalolla on avoimet ovet, jotta kaikki pääsevät tutustumaan uuteen kiipeilyseinään. Ota sisäpelikengät mukaan niin pääset kokeilemaan! Lämpimästi...

Bistro Burken

23.07.2020

Talon uusi ravintola Bistro Burken avasi ovensa ensimmäistä kertaa perjantaina 17.7.2020. Lisää infoa tulossa www.burken.fi ja @bistroburken. Lämpimästi tervetuloa Purkkiin!

Kesätori 2020

11.06.2020

Pian alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 27.6.2020 ja jatkuvat aina lauantaisin koko kesän. Kurkkaa kalenterista mitkä lauantait sopisi juuri sinulle parhaiten ja ilmoittaudu mukaan info@gumbontalo.fi. Nähdään torilla!

Kesätarjous

04.06.2020

Kesätarjous uusille asiakkaille! Osta 10-kerran kortti ja saat 5 treenikertaa kaupan päälle. Sopimus on voimassa 3kk hintaan 60€.

Gumbontalon kuntosali avataan torstaina 14.5.2020 klo 12. Tiedote asiasta on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Liikuntasali on edelleen suljettu koronavirustilanteen takia.

Gumbontalo on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia. Tilanteen kehittymistä seurataan jatkuvasti ja talon avaamisesta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tilannetta!

Vielä viimeiset joululahjat hankkimatta?🎁 Paketoi liikuntaa ja hyvinvointia inspiroivaan pakettiin ystävälle tai itsellesi!🏋️‍♀️ Meiltä liikunnalliset lahjakortit pukinkonttiin! Esim. 10 krt/3kk vain 60€ tai 3 kk:n rajaton kortti hintaan 120€.

Gumbontalon Black Friday -tarjous! Treenaa neljä kuukautta hintaan 120€! Sali avoinna 24/7, treenaa milloin haluat. Vain 6 km Söderkullasta!

Vietämme taas perinteistä "Joulu Gumbostrandissa" iltaa lauantaina 14.12. klo 16 alkaen. Aloitamme illan joulutarjoilulla yhteistyössä Gumbon Kioskin kanssa. Myytävänä on paikallisia leivonnaisia, käsitöitä sekä Guyn luomukuusia Boxista. Itä-uudenmaan Lucia-neito kulkueineen laulaa meille klo 17.00. Joulupukkikin on luvannut piipahtaa, jotta lapset...

Lastenjuhlat tulossa? Järjestä liikunnalliset, hauskat ja helpot lasten synttärit Gumbontalolla. Liikuntasalissa on 235 neliötä tilaa leikkiä, pelata tai vaikkapa tanssia. Huippu hauskaa!

Gumbontalon syyskampanja uusille asiakkaille. Tarjous voimassa 20.9.2019 asti. Tervetuloa!