Gumbontalo- Kylän sydän, osakeanti tammikuussa 2024

10.01.2024

Gumbontalo, kylän sydän – paikka, missä alakoululaisemme syövät lounaansa ja missä oppilaat liikkuvat, kyläläiset kuntoilevat ja kokoontuvat esimerkiksi Lucia-juhliin ja teatteriin. Täällä voit myös vuokrata tiloja kokouksiin, perhetapahtumiin ja saunomiseen. 

Jotta voisimme kehittyä ja jatkossakin toimia kylän sydämenä, tarvitsemme terveen talouden. Valitettavasti ravintola Bistro Marina sulki ovensa taloudellisten vaikeuksien takia syyskuussa 2023. Tämä vaikuttaa myös kielteisesti Gumbontalon talouteen, ja kassamme on erittäin tiukilla. Hallitus työskentelee aktiivisesti uusien vuokralaisten hankkimiseksi taloon ja on muun muassa käynyt myönteisiä keskusteluja kunnan ja muiden kiinnostuneiden yrittäjien kanssa. Toivomme voivamme tehdä päätöksen asiasta talven 2024 aikana. Olemme myös aloittaneet tiiviimmän yhteistyön kyläyhdistyksen kanssa löytääksemme työ- ja yhteistyömalleja, jotka hyödyntäisivät sekä taloa että yhdistystä. Huhtikuussa Gumbontalo järjestää yhteistyössä kyläyhdistyksen kanssa musiikki-illan Stella Jonassonin kanssa. Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta illasta kauniiden laulujen parissa! 

Jotta voimme taata, että se upea työ jota kyläläiset jo ovat tehneet, jatkuu ja tukeaksemme Gumbontaloa, kutsumme Sinut osallistumaan maksulliseen osakeantiin. Osallistumalla Gumbontalo Oy:n osakkeiden merkintään tuet yritystä samalla kun saat mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon. Vaihtoehtoisesti voit myös tukea Gumbontaloa lahjoituksella, kaikki apu otetaan kiitollisuudella vastaan! 


MERKINTÄOHJEET 

Gumbohuset Ab / Gumbontalo Oy 

Yhtiökokouksen 23.10.2023 päättämät merkintäperiaatteet ja –oikeudet: Osakemerkintään ovat oikeutettuja yksityishenkilöt, yhdistykset sekä yritykset. 

 Osakkeen merkintähinta on 200,00 €/kpl. 

Osakemerkintä tapahtuu maksamalla osakkeen (osakkeet) yhtiön tilille Itä-Uudenmaan Osuuspankki FI80 5561 1820 0228 44. Maksu tulee suorittaa aikavälillä 10.1.2024 – 31.1.2024. Maksun viestikenttään tulee merkitä: maksettujen osakkeiden lukumäärä merkitsijän nimi ja henkilötunnus s-postiosoite 

Lisätietoja antavat mielellään 

Camilla Hartwall 050-512 4903 camilla@gumbostrand.fi tai 

Christel Stenius 050-597 8023 christel.stenius@seb.fi 

Ystävällisin terveisin, 

Hallitus 

Gumbohuset Ab / Gumbontalo Oy