Shaktajoogan viikonloppukurssi Gumbontalolla

03.07.2019

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.

Joogatunnilla pääroolissa on rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

"Pysähdy, rentoudu ja nauti" ovat avainsanoja koko kurssin ajan. Joogaharjoituksessa soljut asanasta toiseen, rauhallisesti ja kehoasi kunnioittaen. Viikonloppukurssilla teemme asana- ja hengitysharjoituksia joogaopettaja Juliana Käpin johdolla. Helsinkiläisen Shakta Joogakoulun perustajiin kuuluva Juliana johdattelee osallistujat shaktajoogan maailmaan ymmärrettävästi ja ilman kiirettä.

Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin jooganneille. Myös kokeneemmat joogan harrastajat saavat tästä kurssista paljon. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, jotka eivät kiristä.

Viikonloppukurssi antaa valmiudet osallistua viikoittaisille shaktajoogan tunneille jotka järjestetään 18.9-6.11.2019 Gumbontalolla.

Ajankohta: La 7.9. klo 11-13 ja Su 8.9. klo 11-13

Ilmoittautuminen: shakta.fi/sipoo tai ilmoittaudu suoraan Julianalle osoitteeseen juliana@shakta.fi  Huom. ilmoittautumisaikaa on jatkettu 6.9. asti!

Lisätietoja: juliana@shakta.fi, puh. 0451814183

Tutustu shaktajoogaan lisää nettisivullamme: https://shakta.fi/

Kurssin hinta: 49 €, opiskelijoille 45 €

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu mikäli on vähintään 10 osallistujaa.

Tervetuloa mukaan!