Nanoksi-käsittely torstaina 18.3.2021

12.03.2021

Gumbontalo -koko perheen monitoimitalo! Asiakkaittemme turvallisuuden varmistamiseksi olemme rajoittaneet koko talon asiakasmääriä. Kuntosalilla meillä on kolmen hengen rajoitus, liikuntasalilla otamme vain perhevarauksia vastaan ja kaikki ryhmäliikunnat on laitettu tauolle. Hygieniakäytäntöjä on tehostettu ja suoritamme tehosiivouksen joka maanantai ja torstai klo 9-11, jolloin kunto- ja liikuntasali on suljettu. Tarkemmat ohjeet löydätte paikanpäältä.

Ensi viikon torstaina 18.3 käsittelemme kaikki pinnat Nanoksi katalyysipinnoitteella suojataksemme asiakkaittamme ja työntekijöitämme bakteereilta ja viruksilta. Katalyysipinnoite on pitkäkestoinen ja se desinfioi pintoja turvallisesti valon avulla! Käsittelyn ajaksi kunto- ja liikuntasali on suljettu torstaina 18.3.21 klo 8-18.

Meillä on edelleen kiipeilyseinän kampanja voimassa. Varaa itsellesi tai perheellesi säännöllinen kiipeilyvuoro hintaan vain 20 € per tunti! Yksittäiset tunnit 25 €. Katso vapaat ajat kalenterista sivulta www.gumbontalo.fi ja ota yhteyttä info@gumbontalo.fi! Jumppaillaan ja pidetään hauskaa turvallisesti! Lämpimästi tervetuloa Gumbontalolle!