TEEMAPÄIVIÄ: Timo Kosonen - Kuntoilijan ravinto, rentoa ja rakentava

25.10.2016


5.11.2016 Lihasten hyvinvoinnista & 3.12.2016 Kestävyyskuntoilijan ravinnosta

Vahvaa kokemukseen ja tieteeseen perustuvaa ravitsemusosaamista

Liikunta kiinnostaa laajalti suomalaisia. Ravinnon ja liikunnan välinen yhteys on ollut tiedossa pitkään. Tänä päivänä liikkujan/urheilijan ravitsemus kiinnostaa tiedeyhteisöä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tutkimustuloksia julkaistaan kiihtyvään tahtiin. Liikkujan ravitsemuksen perusasiat ovat yleisesti hyväksyttyjä. Tiedeyhteisö on jalostunut kokemukseen perustuneet ohjeet ja suositukset tieteeksi. Meillä on nyt tarjolla selkeitä ja toimivia ohjeita millä tavoin liikunnasta tulee tuloksekkaampaa, hyvinvointia tukevaa ja miellyttävämpää . Ravitsemustietämystä Salus Terveysopiston Timo Kososelle on kertynyt yli 30 vuoden aikana sekä käytännön että teorian kautta.

Lihasten hyvinvoinnista 5.11.2016

5.11.2016 on teemapäivä, jossa kerrotaan mm. miten liikkujan ruokavalio eroaa normaalista suositusten mukaisesta ruokavaliosta. Mitkä ovat painopistealueet, joihin tulisi kiinnittää huomioita. Millä tavoin suorituskykyä voidaan tehostaa, hidastaa lihasten surkastumista, edistää lihaskasvua, tehostaa palautumista ja parantaa elämisen laatua.
Tavoitteena on lisätä ymmärrystä, siitä miten ihmiskeho toimii ja millä ehdoilla. Ravintoaineilla on erittäin suuri rooli erityisesti urheilijan/liikkujan kehon toimintojen kannalta. Toimivan ravitsemuksen kautta keho antaa liikunnan käynnistämille kehon prosesseille vasteen, jota liikkuja/urheilija tavoittelee. Tässä asiassa urheilijoilla/liikkujilla on parantamisen varaa. Tällä luennolla käydään kansantajuisesti läpi niitä seikkoja, joissa toimivalla ravitsemuksella on keskeinen rooli. Samalla selviää miksi eri lajeissa on erilaisia ravitsemukseen liittyviä tarpeita. Saat myös nauttia oheistuksen mukaisesta lounaasta.

Hinta 50€/hlö

Päivän ohjelma:

Kestävyyskuntoilijan ravinnosta 3.12.2016

3.12.2016 on teemapäivä, jossa kerrotaan kestävyyskuntoilijan ruokasuosituksista. Tuoreiden tutkimustulosten perusteella nämä suositukset ovat muuttumassa perinpohjaisesti viime keväänä julkaistun tutkimuksen johdosta. Perinteisen kestävyysurheilijan hiilihydraattivoittoinen ruokavalio on saamassa vahvan kilpailijan. Tästä saat uunituoretta tietoa aiheeseen vahvasti perehtyneeltä asiantuntijalta. Saat myös nauttia oheistuksen mukaisesta lounaasta.

Ilmoittaudu mukaan 31.10.2016 mennessä info@gumbontalo.fi / puh. 045 8495856 (Viveca Kihlman).