Hippocrates Deli -TEMADAGAR

23.10.2016

Temadagarna visar hur god och hälsosam mat kan tillagas så att den är en delikatess. Du är så hjärtligt välkommen att delta i en eller flere av de kommande temadagarna.

29.10.16 Temadag: SOCKRET OCH DE DÅLIGA KOLHYDRATERNA

kl 10-13

Teoridelen inviger dig i varför och hur det är lätt att undvika socker och olämpliga kolhydrater. Du får också både smaka och lära dig att laga hälsosamma delikatesser. Temadagen lämpar sig för alla som vill minska sitt sockerintag och balansera sitt blodsocker.

Pris 44€/person

12.11.16 Temadag: Magens och tarmkanalens hälsa.

Hjärnan, humöret och orken.

kl 10-14

Under den här dubbla temadagen får du veta orsaken till olika magbesvär och vad du kan göra för att få lindring. Du lär dig att välja den mat som tarmkanalen och magsäcken mår bra av. Tarmkanalen och hjärnan fungerar i intimt samarbete. Därför lönar det sig för oss alla att sköta om bådadera. Under dagen får du veta hur bota magbesvär och också hur du kan förbättra ditt minne och ditt humör. Till temadagen hör också provsmakning och upplysning om lämpliga dietval.

Pris 64€/person

26.11.16 Verkstad: Julgodis 

kl 11-14

Kom med och lär dig att laga julgodis som är både god och hälsosam. Av det du lagar kan du njuta själv eller ge dina närmaste som julklapp.

Pris 56€/person

Temadagarna innehåller väl avvägda portioner teori, provsmakning och praktisk tillagning. Med dig hem får dig dagens recept och tips.

Plats: Gumbohuset, Gumbovägen 222, Söderkulla, Sibbo.

Arrangör:

Näringsterapeut Eijaliisa Koivu, tel. 045 133 9272

Koivun Hyvän Olon Hoidot

Näringsterapeut Leena Juslenius, Pure Nutrition

Gumbohuset / Hippocrates Deli

Anmälning till koivu@hyvanolonhoidot.com senast en vecka före temadagen. 

.