Nyheter och evenemang

Efter en lång och varm sommar blir det skördedags för höstens produkter. Vi samlas igen ute på gården, oberoende väder då salen är reserverad. Kom med och sälj dina egna produkter, boka bord på info@gumbohuset.fi

Höstens jumpa för glada pensionärer fortsätter i Erimovers regi. Pauliina som talar bägge språk leder gymnastiken som anpassas efter gruppens önskemål. Kom med och rör på dig i gott sällskap både med och utan redskap! Anmälningar och eventuella frågor riktas till info@gumbohuset.fi. Pris för hösten 80€

Välkommen åter att besöka torget och inhandla färska grönsaker, fisk och annat trevligt till stugan. Därefter en god soppa med en kall öl till lunch på den solvarma terrassen i trevligt sällskap. Våra gamla bekanta försäljare varvas med nya varje vecka och drömmer du om att själv stå och sälja är det bara att anmäla restaurang Laituri om saken.

Lägret ordnas de två första veckorna i juni med ledd verksamhet mellan kl.10-14. Lunch serveras mitt på dagen. På programmet står lekar och spel både inne och ute. Vi börjar dagen tillsammans men delar sedan in oss i mindre åldersgrupper och håller till i salen, på skolgården och i skogen. Ibland pysslar vi och spelar sällskapsspel.

Någonsin hört om PoundFit? Vårens nyhet kan du bekanta dig med nästa söndag 25.3 kl. 14.30. Begränsat antal platser så anmäl dig med på förhand, pris 12€. Det går bra att betalal med Smartum också. Kom med och rocka loss, effektivt och roligt :)