Nyheter och evenemang

Jukka Hallikainen finsk tangokung från år 2008 i Bistro Burken fredagen den 23.7. kl. 19. Burken är öppen åtminstone till kl. 23. Hjärtligt välkommen!

Nu på lördag 10.7 kl. 18.30 Emma och Rasmus live i Bistro Burken. Ta med alla nära & kära och kom och lyssna till allt från nya till gamla akustiska hits. Burken är öppen åtminstone till kl. 23. Hjärtligt välkommen!

Strax inleds sommarens torg och ännu skulle det rymmas flera försäljare med i vårt glada gäng. Torgen ordnas på Gumbohuset alla lördagar under sommaren kl. 10-13, med start 3.7.2021. Kolla vilka lördagar som passar just dig och anmäl dig till info@gumbohuset.fi. Vi ses på torget!

Brandsläckargranskning lördagen den 5.6. kl. 11-14 på Gumbohusets gård. Utomhus, vi håller säkerhetsavstånd och mask. Kortbetalning möjlig. Varmt välkommen!

Burken slår av locket lördagen den 8.5. Vi har öppet lördagar kl. 12-19 och söndagar kl. 12-17. Hjärtligt välkommen!

Gumbohusets konditionssal är stängd 1.4-14.4.2021 p.g.a. rådande situation med coronan. Vi följer beslutet som har fattats den 31.3 av regionförvaltningsverket i Södra Finland. Som det nu ser ut kan vi öppna salen igen 15.4. Vi kompenserar läget automatiskt med att flytta fram alla kunders kontrakt med lika många veckor som konditionssalen är...

Gumbohuset -hela familjens allaktivitetshus! Vi har begränsat kundantalet i huset för att kunna erbjuda en så trygg träning som möjligt för våra kunder. I konditionssalen är begränsningen max 3 personer, till idrottssalen tar vi endast emot familjebokningar och alla gruppaktiviteter är satt på paus. Fokusen ligger starkt på att upprätthålla en god...

Välkommen att träna på Gumbohusets gym! Gillar du att träna dagstid på vardagar då andra är på jobb? Om du svarade ja, så har vi en super nyhet! Nya kunder tränar hos oss vardagar kl. 9-15 för endast 35€/månad eller 95€ för tre månader!

För att garantera en fortsättning på det fina arbetet som redan gjorts och för att stöda Gumbohusets samarbete med nya Bistro Burken genom den osäkra Covid-19 tiden, inbjuds Du till en betald emission. Genom att teckna aktier i Gumbohuset Ab stöder du bolaget samtidigt som du också investerar i byns framtid.