Nyheter och evenemang

Gumbohusets konditionssal är stängd 1.4-14.4.2021 p.g.a. rådande situation med coronan. Vi följer beslutet som har fattats den 31.3 av regionförvaltningsverket i Södra Finland. Som det nu ser ut kan vi öppna salen igen 15.4. Vi kompenserar läget automatiskt med att flytta fram alla kunders kontrakt med lika många veckor som konditionssalen är...

Gumbohuset -hela familjens allaktivitetshus! Vi har begränsat kundantalet i huset för att kunna erbjuda en så trygg träning som möjligt för våra kunder. I konditionssalen är begränsningen max 3 personer, till idrottssalen tar vi endast emot familjebokningar och alla gruppaktiviteter är satt på paus. Fokusen ligger starkt på att upprätthålla en god...

Välkommen att träna på Gumbohusets gym! Gillar du att träna dagstid på vardagar då andra är på jobb? Om du svarade ja, så har vi en super nyhet! Nya kunder tränar hos oss vardagar kl. 9-15 för endast 35€/månad eller 95€ för tre månader!

För att garantera en fortsättning på det fina arbetet som redan gjorts och för att stöda Gumbohusets samarbete med nya Bistro Burken genom den osäkra Covid-19 tiden, inbjuds Du till en betald emission. Genom att teckna aktier i Gumbohuset Ab stöder du bolaget samtidigt som du också investerar i byns framtid.

Nu är Gumbohusets splitternya bouldervägg äntligen klar! Kom och utmana dig själv på klätterväggen! På väggen kan man välja rutter av olika svårighetsgrad, så den lämpar sig för klättrare på olika nivåer och såväl vuxna som barn. Ta fram innejumpaskorna och boka en klättringstid nu! Priset är 20 € per timme, ifall du bokar en regelbunden...

Hösttorg lördagen den 5.9.2020 kl. 10-13 på Gumbohuset. Till salu finns bl.a. handarbeten i trä, grönsaker, saft och smycken. I Burken kan man avnjuta en härlig bit ostkaka med ett glas bubbligt eller en kopp kaffe. Gumbohuset har även öppna dörrar så alla kan bekanta sig med den nya klätterväggen. Ta innejumpaskorna med så kan du prova! Hjärtligt...

Bistro Burken

23.07.2020

Husets nya restaurang Bistro Burken öppnade dörrarna för första gången fredagen den 17.7.2020. Tilläggsinformation på kommande www.burken.fi och @bistroburken. Hjärtligt välkommen till Burken!

Strax inleds sommarens torg och ännu skulle det rymmas flera försäljare med i vårt glada gäng. Torgen ordnas på Gumbohuset alla lördagar under sommaren, med start 27.6.2020. Kolla vilka lördagar som passar just dig och anmäl dig till info@gumbohuset.fi. Vi ses på torget!

Sommarerbjudande för nya kunder! Träna 15 gånger till priset av 10. Kontraktet är i kraft i 3 månader och nu för endast 60€!

Torsdagen den 14.5.2020 kl. 12 öppnas Gumbohusets konditionssal igen. Ett infobrev har skickats till våra kunder per epost. Idrottssalen är dock fortfarande stängd.

Gumbohuset är tillsvidare stängt med anledning av den rådande situationen med coronaviruset. Vi följer noggrant med utvecklingen av situationen och återkommer närmare med ett öppningsdatum. Vi beklagar olägenheten!