Nyheter och evenemang

Boka nu en egen veckotur i salen för familjen. Koris, volleyboll, innebandy, pingis eller bädis - mångsidig varierande träning för hela familjen tillsammans! Turer bokade före 15.10.2017 året till slut för 200€.

På tisdagar kl. 10.00-10.45 med start 5.9 ledd gruppgymnastik riktad till seniorer. Timmen är utarbetad av en fysioterapeut och som ledare fungerar Erimovers egen instruktör. Hela höstens timmar kostar 70€. På torsdagar är konditionssalen i seniorernas användning mellan 10.00-11.00 för ett av kommunen subventionerat pris på 2,50€/gång. En...

Den redan bekanta astanga yogan fortsätter i Gumbohuset i höst. Närmare information om tid och pris finner du på kalendersidan. Nytt för i år är "Slow Yoga" med start i oktober. Den yogaformen fokuserar mera på tänjande rörelser och avslappning och är lämplig också för nybörjare.

Välkommen med på sommarens sista torgdag i hjärtat av vår lilla by. Det är skördetider och på plats finns som vanligt Ove bakom grönsaksdisken, Lindströms vid fisken och Matte med potatis. Har vi tur så har han dragspelet med. Som gästande försäljare kommer bl. a Sergejeffs tehus, Båtskins från Östersundom, Gundel och Kristina med hantverk. Också...

Nia är en kraftfull och spännande blandning av kampsport, dans, yoga och kroppsterapier. Nia är en träningsform som lika mycket tilltalar kropp, sinnen, själ och känslor och på så sätt ger chanser för en personlig utveckling. Nia är inget fast rörelseschema - Nia är en väg.

Mjuka, lugna toner i sommarkvällen då "A singer of songs" besöker Gumbohuset, en duo där den belgiska Lieven Scheerlink, sång och gitarr, samt Laura Räsänen, sång och violin spelar.

På Gumbohusets gård kan man även denna midsommar parkera bilen mot betalning. Restaurangen håller stängt hela midsommar veckoslutet.

Nya vindar blåser i Gumbostrand. Den nyrenoverade restaurangen med den soliga terrassen inbjuder till sköna sommarstunder. God mat kan man njuta av alla dagar från kl. 11 tillsammans med en kall öl eller cider. Den vänliga personalen hälsar både nya och gamla gäster välkomna! Och detta år kan man ta sig hit även havsvägen då det finns plats att...

Vi är mycket glada över att få välkomna Leipomo-kahvila N'avetta till Gumbohuset i slutet av maj.
N'avetta i dess nuvarande form kommer att fortsätta sin verksamhet i Västerskog och öppnar alltså ett helt nytt ställe på Gumbohuset. Vad gäller namn och annat spännande som kommer att erbjudas, återkommer vi till inom kort.