Nyheter och evenemang

Varmt välkommen på VISKVÄLL med Stella Jonasson på Gumbohuset Söndagen den 21.4.2024 kl.16. Vi hör bl.a favoriter Stormskärs Maja, Mitt hav och visan om Isak Lilleberg. Kanske också en skärgårdshistoria mellan visorna? På gitarr Stefan Paavola.

Gumbohuset, byns hjärta – där våra lågstadielever äter sin lunch och där eleverna jumppar, byborna motionerar och ses för t.ex. Luciafirande och teater. Här kan också du hyra in dig för möten, familjefester och bastubad.

Den traditionella Jul i Gumbostrand kvällen är här igen! Söndagen den 17.12 kl. 16.00 börjar vi med julservering i samarbete med Gumbo Kiosk. Stämningen är i topp och det finns lokalt bakverk, hantverk samt julkransar till salu. Guy från Box säljer ekogranar. Östnylands Lucia med sina tärnor sjunger för oss kl. 17.00. Julgubben har lovat komma i år...

Boka nu en regelbunden tur i gymnastiksalen för dig eller din familj. Varmt välkommen till Gumbohuset!

Uthyres

22.10.2023

Uthyres affärs-, café- eller restaurangutrymme från och med den 1.11.2023. Vänligen kolla in annonsen nedan.

Strax inleds sommarens torg och ännu skulle det rymmas flera försäljare med i vårt glada gäng. Torgen ordnas på Gumbohuset alla lördagar i juli kl. 10-13, med start 1.7.2023. Kolla vilka lördagar som passar just dig och anmäl dig till info@gumbohuset.fi. Hyra för torgplats 10€. Välkommen på uppköp eller med och sälja!