Nyheter och evenemang

Torsdagen den 14.5.2020 kl. 12 öppnas Gumbohusets konditionssal igen. Ett infobrev har skickats till våra kunder per epost. Idrottssalen är dock fortfarande stängd.

Gumbohuset är tillsvidare stängt med anledning av den rådande situationen med coronaviruset. Vi följer noggrant med utvecklingen av situationen och återkommer närmare med ett öppningsdatum. Vi beklagar olägenheten!

Julklappstips

20.12.2019

Saknas det ännu några julklappar under granen?🎁 Packa in träning och hälsa i ett inspirerande paket åt en vän eller dig själv! 🏋️‍♀️ T.ex. 10 ggr/3mån för endast 60€ eller 3 månaders kort för 120€.

Gumbohusets Black Friday-erbjudande! Träna till slutet av mars för endast 120€! Salen är öppen 24/7, träna när du vill. Endast 6 km från Söderkulla!

Den traditionella "Jul i Gumbostrand" kvällen är här igen! Lördagen den 14.12 kl. 16.00 börjar vi med julservering i samarbete med Gumbo Kiosk. Stämningen är i topp och det finns lokalt bakverk samt hantverk till salu. Guy från Box säljer ekogranar. Östnylands Lucia med sina tärnor sjunger för oss kl. 17.00. Julgubben har lovat komma i år igen, så...

Tips!

10.10.2019

Dags för barnkalas? Gumbohusets idrottssal är ett ypperligt ställe att ordna hurtiga och roliga kalas för barn i alla åldrar! Dessutom är det lätt som en plätt! Salens 235 kvadratmeter lämpar sig för såväl lek, spel som dans. Super roligt!

Gumbohusets höstkampanj för nya kunder! Erbjudandet gäller t.o.m. 20.9.2019. Välkommen!

Feldenkraismetoden är ett sätt att lära sig genom mjuka rörelser och riktad uppmärksamhet. Du ökar du din självkännedom och får tillbaka kontakten med dig själv,
med de flytande, lätta rörelser du hade som barn. Metoden är utmärkt för att utveckla dig själv och få en fördjupad kunskap om hur din kropp fungerar.
Kursen passar för alla...

Sommartorg på Gumbohuset lördagar 29.6.-10.8.2019 kl. 10-13. Torget bjuder på diverse smakupplevelser samt trevligt sällskap och korgen fylls traditionsenligt med färska grönsaker, fisk och handarbeten. Därtill har gästförsäljarna ett varierande utbud. Hjärtligt välkommen på uppköp eller med och sälja!