Uutiset ja tulevat tapahtumat

Nia on kokonaisvaltainen liikuntamuoto, joka liikuttaa kehoasi jalkateristä päälakeen ja sormenpäihin asti. Se on kehon ja mielen tanssia, jossa tärkeintä on liikkumisen ilo ja nautinto. Tämä onnistuu, kun kuuntelemme kehomme viestejä ja liikumme omaa, ainutlaatuista kehoamme kunnioittaen. Nia ammentaa tietoutta ja liikemateriaalia tanssin lisäksi...

Gumbontalo ja Sipoon Syke aloittavat yhteistyön syyskaudella 2017. Tämä tarkoittaa monipuolista liikkumista ja valinnanvaraa asiakkaillemme josta olemme todella iloisia. Maanantai, keskiviikko ja torstai klo. 18-20 on varattu Sykkeen tunneille joihin voit osallistua. Tarkempaa tietoa tunneista lähiaikoina.

Luvassa on herkkiä sointuja ja rauhoittavia melodioita kesäillassa kun "A singer of songs" vierailee Gumbotalossa, duo jossa soittaa Lieven Scheerlink (Belgia) kirtara ja laulu ja Laura Räsänen viulu ja laulu.

Uudet tuulet puhaltavat Gumbostrandin rannassa. Uudistetut sisätilat ja aurinkoinen terassi kutsuu nautinnollisiin hetkiin. Ruokaa rannalla tarjoillaan joka päivä klo. 11 alkaen, ja kyytipoikana kylmä olut tai siideri. Ystävällinen Návetan väki toivottaa vierailioita tervetulleiksi! Perille pääset paitsi autolla myös pienveneellä.

Sulkapalloa, korista, lentopalloa tai sählyä. Kaikki on mahdollista pelata uudessa isossa salissa Gumbontalossa. Vuokraa oma salivuoro koko perheelle hintaan 20€/h, kun varaat samalla kertaa vähintään 5 viikkoa peräkkäin. Tarjous koskee yksityishenkilöitä ja perheitä. Ryhmille tuntihinta 35€-50€.

Oletko muistanut tarkistaa seteleiden viimeistä käyttöpäivää? Vielä ehdit käyttää vuoden 2016 seteleitä. Solmi nyt kuntosalisopimus, tai ilmoittaudu kevään Pilateskurssille, tiistaisin klo.19.00 (uusi aika) Voit myös varata ja maksaa oman pelitunnin liikuntasalissa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Perinteinen GumboKioskin joulupuuro ja glögi tarjoillaan taas tiistaina 20.12 klo. 17.30 alkaen Gumbontalolla. Lucianeidon kulkue saapuu klo. 17.45 ja juhlat jatkuvat yhteislaululla. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta ja tekemään viimeiset joulun hankinnat; kuusen, kalan ja pehmeät lahjat.

Paketoi terveyttä ja hyvää mieltä pieneen kirjekuoreen. Lahjakortti kuntosaliin maksaa 50€ ja oikeuttaa rajattomaan käyttöön kuukauden ajan. Samaan hintaan voit nyt joulutarjouksena ostaa 10 kerran kortti joka on voimassa 3 kk. (normaalihinta 60€)