Uutiset ja tulevat tapahtumat

Kesätori 2020

11.06.2020

Pian alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 27.6.2020 ja jatkuvat aina lauantaisin koko kesän. Kurkkaa kalenterista mitkä lauantait sopisi juuri sinulle parhaiten ja ilmoittaudu mukaan info@gumbontalo.fi. Nähdään torilla!

Kesätarjous

04.06.2020

Kesätarjous uusille asiakkaille! Osta 10-kerran kortti ja saat 5 treenikertaa kaupan päälle. Sopimus on voimassa 3kk hintaan 60€.

Gumbontalon kuntosali avataan torstaina 14.5.2020 klo 12. Tiedote asiasta on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Liikuntasali on edelleen suljettu koronavirustilanteen takia.

Gumbontalo on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia. Tilanteen kehittymistä seurataan jatkuvasti ja talon avaamisesta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tilannetta!

Vielä viimeiset joululahjat hankkimatta?🎁 Paketoi liikuntaa ja hyvinvointia inspiroivaan pakettiin ystävälle tai itsellesi!🏋️‍♀️ Meiltä liikunnalliset lahjakortit pukinkonttiin! Esim. 10 krt/3kk vain 60€ tai 3 kk:n rajaton kortti hintaan 120€.

Gumbontalon Black Friday -tarjous! Treenaa neljä kuukautta hintaan 120€! Sali avoinna 24/7, treenaa milloin haluat. Vain 6 km Söderkullasta!

Vietämme taas perinteistä "Joulu Gumbostrandissa" iltaa lauantaina 14.12. klo 16 alkaen. Aloitamme illan joulutarjoilulla yhteistyössä Gumbon Kioskin kanssa. Myytävänä on paikallisia leivonnaisia, käsitöitä sekä Guyn luomukuusia Boxista. Itä-uudenmaan Lucia-neito kulkueineen laulaa meille klo 17.00. Joulupukkikin on luvannut piipahtaa, jotta lapset...

Lastenjuhlat tulossa? Järjestä liikunnalliset, hauskat ja helpot lasten synttärit Gumbontalolla. Liikuntasalissa on 235 neliötä tilaa leikkiä, pelata tai vaikkapa tanssia. Huippu hauskaa!

Gumbontalon syyskampanja uusille asiakkaille. Tarjous voimassa 20.9.2019 asti. Tervetuloa!

Feldenkrais-menetelmä on oppimismenetelmä, jossa kehon toimintaa tutkitaan pienten ja hienovaraisten liikkeiden avulla - samantapaisesti kuin pienet lapset opettelevat asioita. Liikkeen kautta opitaan havainnoimaan oman kehon toimintaa ja pystytään muuttamaan totuttua liikkumistapaa.
Muutoksen myötä kehon liikkuvuus ja koordinaatio paranevat,...

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.

Shaktajooga on suoritusvapaa jooga, joka ei valikoi harjoittajiaan notkeuden, iän tai painoindeksin mukaan. Joogamenetelmä on tunnettu hellyydestään, ja shaktajoogassa saat harjoituksen hyödyt talteen ilman rehkimistä ja pakottamista.