Uutiset ja tulevat tapahtumat

Uudet tuulet puhaltavat Gumbostrandin rannassa. Uudistetut sisätilat ja aurinkoinen terassi kutsuu nautinnollisiin hetkiin. Ruokaa rannalla tarjoillaan joka päivä klo. 11 alkaen, ja kyytipoikana kylmä olut tai siideri. Ystävällinen Návetan väki toivottaa vierailioita tervetulleiksi! Perille pääset paitsi autolla myös pienveneellä.

Sulkapalloa, korista, lentopalloa tai sählyä. Kaikki on mahdollista pelata uudessa isossa salissa Gumbontalossa. Vuokraa oma salivuoro koko perheelle hintaan 20€/h, kun varaat samalla kertaa vähintään 5 viikkoa peräkkäin. Tarjous koskee yksityishenkilöitä ja perheitä. Ryhmille tuntihinta 35€-50€.

Oletko muistanut tarkistaa seteleiden viimeistä käyttöpäivää? Vielä ehdit käyttää vuoden 2016 seteleitä. Solmi nyt kuntosalisopimus, tai ilmoittaudu kevään Pilateskurssille, tiistaisin klo.19.00 (uusi aika) Voit myös varata ja maksaa oman pelitunnin liikuntasalissa keskiviikkoisin ja torstaisin.

Perinteinen GumboKioskin joulupuuro ja glögi tarjoillaan taas tiistaina 20.12 klo. 17.30 alkaen Gumbontalolla. Lucianeidon kulkue saapuu klo. 17.45 ja juhlat jatkuvat yhteislaululla. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta ja tekemään viimeiset joulun hankinnat; kuusen, kalan ja pehmeät lahjat.

Paketoi terveyttä ja hyvää mieltä pieneen kirjekuoreen. Lahjakortti kuntosaliin maksaa 50€ ja oikeuttaa rajattomaan käyttöön kuukauden ajan. Samaan hintaan voit nyt joulutarjouksena ostaa 10 kerran kortti joka on voimassa 3 kk. (normaalihinta 60€)

Hyvinvoinnin teemapäivät tutustuttavat sinut helppoon ja terveellisen ruoanvalmistukseen eri teemojen kautta, unohtamatta herkkuja ja maittavaa ruokaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteen tai useampaan teemapäivään!

RUMBITA® Fuerte treeniSuomessa kehitetty UUSI tapa treenata tyylillä mutta tehokkaasti!RUMBITA® Fuerte on tanssillinen lihaskuntotreeni, jonka avulla saadaan näkyviä tuloksia hauskalla tavalla. Lihaskunto paranee, notkeus lisääntyy, vyötärö kaventuu ja ryhti avautuu! Kaloreita tunnin aikana palaa jopa 700! Liikkeet ovat kauniita ja selkeitä, joten...