Uutiset ja tulevat tapahtumat

Gumbontalon kuntosali on suljettu 1.4-14.4.2021 koronavirustilanteen takia. Noudatamme 31.3 tehtyä Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöstä kuntosalien sulkemisesta. Näillä näkymin avaamme jälleen to 15.4. Siirrämme automaattisesti eteenpäin kaikkien asiakkaittemme sopimukset niin monella päivällä kun sulku kestää. Yksityiset perhevaraukset...

Gumbontalo -koko perheen monitoimitalo! Asiakkaittemme turvallisuuden varmistamiseksi olemme rajoittaneet koko talon asiakasmääriä. Kuntosalilla meillä on kolmen hengen rajoitus, liikuntasalilla otamme vain perhevarauksia vastaan ja kaikki ryhmäliikunnat on laitettu tauolle. Hygieniakäytäntöjä on tehostettu ja suoritamme tehosiivouksen joka...

Tervetuloa Gumbontalon kuntosalille treenaamaan! Tykkäätkö treenata päiväsaikaan kun muut ovat töissä? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä on sinulle huippu uutinen! Uudet asiakkaat treenaavat nyt meillä arkisin klo 9-15 hintaan vain 35€/kk tai 95€/3kk!

Taataksemme jatkoa jo tehdylle hienolle työlle sekä Gumbontalon yhteistyölle Bistro Burkenin kanssa, läpi epävarman Covid-19 ajan, kutsumme sinut maksulliseen osakeantiin. Merkitsemällä Gumbontalo Oy:n osakkeita tuet yhtiötä samalla kun sijoitat kylän tulevaistuuteen.

Nyt on Gumbontalon kiipeilyseinä vihdoin valmis! Tule haastamaan itsesi kiipeilyseinälle! Seinällä on reittejä eri tasoisille kiipeilijöille ja se soveltuu niin lapsille, kun aikuisillekin. Ota sisäpelikengät esiin ja varaa kiipeilyaika heti! Hinta on 20 € per tunti, mikäli varaat säännöllisen kiipeilyvuoron vähintään kolmeksi viikoksi. Yksittäiset...

Syysmarkkinat lauantaina 5.9.2020 klo 10-13 Gumbontalolla. Myynnissä mm. erilaisia puukäsitöitä, vihanneksia, mehua ja koruja. Purkissa voit nauttia esim. herkullisista lohileivistä kahvin kera. Gumbontalolla on avoimet ovet, jotta kaikki pääsevät tutustumaan uuteen kiipeilyseinään. Ota sisäpelikengät mukaan niin pääset kokeilemaan! Lämpimästi...

Bistro Burken

23.07.2020

Talon uusi ravintola Bistro Burken avasi ovensa ensimmäistä kertaa perjantaina 17.7.2020. Lisää infoa tulossa www.burken.fi ja @bistroburken. Lämpimästi tervetuloa Purkkiin!

Kesätori 2020

11.06.2020

Pian alkaa torisesonki ja vielä mahtuisi lisää myyjiä mukaan iloiseen joukkoomme. Kesätorit alkavat 27.6.2020 ja jatkuvat aina lauantaisin koko kesän. Kurkkaa kalenterista mitkä lauantait sopisi juuri sinulle parhaiten ja ilmoittaudu mukaan info@gumbontalo.fi. Nähdään torilla!

Kesätarjous

04.06.2020

Kesätarjous uusille asiakkaille! Osta 10-kerran kortti ja saat 5 treenikertaa kaupan päälle. Sopimus on voimassa 3kk hintaan 60€.

Gumbontalon kuntosali avataan torstaina 14.5.2020 klo 12. Tiedote asiasta on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Liikuntasali on edelleen suljettu koronavirustilanteen takia.

Gumbontalo on toistaiseksi suljettu koronavirustilanteen takia. Tilanteen kehittymistä seurataan jatkuvasti ja talon avaamisesta tiedotetaan erikseen. Pahoittelemme tilannetta!

Vielä viimeiset joululahjat hankkimatta?🎁 Paketoi liikuntaa ja hyvinvointia inspiroivaan pakettiin ystävälle tai itsellesi!🏋️‍♀️ Meiltä liikunnalliset lahjakortit pukinkonttiin! Esim. 10 krt/3kk vain 60€ tai 3 kk:n rajaton kortti hintaan 120€.

Gumbontalon Black Friday -tarjous! Treenaa neljä kuukautta hintaan 120€! Sali avoinna 24/7, treenaa milloin haluat. Vain 6 km Söderkullasta!